Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades Prognostika

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε, ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ ήταν... μηδέν γκολ και ένας βαθμός, η προσοχή μας στρέφεται σήμερα, Παρασκευή (21/09) εκ νέου στα πρωταθλήματα, με το Betarades.gr να έχει καταλήξει σε τρεις επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Β' Γαλλίας, Β' Ολλανδίας καθώς και την Α' Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Κερδίζει η Μπασακσεχίρ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Τουρκία και τον αγώνα Μπούρσασπορ – Μπασακσεχίρ. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων μέχρι στιγμής. Η Μπούρσασπορ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη, ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-1 από την Φενέρμπαχτσε, έκτοτε μετρά τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, οι τρεις πιο πρόσφατες με 1-1. Η Μπασακσεχίρ, από την πλευρά της, ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τις Γαλατασαράι και Κασίμπασα, σήμερα με νίκη θα βρεθεί, έστω και προσωρινά, μόνη της στην κορυφή. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα 4-0 εντός έδρας της Αντάλιασπορ, μετρά τρεις σερί νίκες και θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Θα πάμε, επομένως, με το “διπλό” το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.05 στην Interwetten.

Ανώτερη η Χάβρη

Η επόμενη επιλογή προκύπτει από τη Β' κατηγορία της Γαλλίας και την αναμέτρηση Χάβρη – Τρουά. Μπορεί να ξεκίνησε τη χρονιά σχετικά “μουδιασμένα”, ωστόσο η Χάβρη έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από δύο σερί νίκες, επί των Νανσί και Ορλεάν και 1-0 και 3-1 αντίστοιχα, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (3-1-1). Στον αντίποδα, η Τρουά μπορεί μία εβδομάδα πριν να κέρδισε στο γήπεδό της 2-0 την Νιόρ, ωστόσο εκείνο ήταν το πρώτο της “τρίποντο” μετά από πέντε διαδοχικές ήττες, στις οποίες είχε βρει μόλις μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό από το σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 1.85.

Αλμίρε με κάλυψη

Η τελευταία πρόταση από το σημερινό πρόγραμμα προκύπτει από τη Β' Ολλανδίας και την αναμέτρηση Ντεν Μπος – Αλμίρε Σίτι. Δεν διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της η Ντεν Μπος, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει κερδίσει μόλις μία φορά (1-1-2), ενώ φέτος δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στην έδρα της. Η Αλμίρε Σίτι, από την πλευρά της, μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει τρεις νίκες (3-1-1), στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα μακριά από το κοινό της, πήρε ισάριθμα “τρίποντα” κόντρα στους Νέους της Αλκμάαρ (2-3) και την ΦΚ Αϊντχόφεν (0-2). Σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε και θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.2 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.