Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Κυριακή (03/02) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες μάχες από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς, έχουμε ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μαθαίνετε τα πάντα γύρω από το στοίχημα, μόλις με ένα “κλικ”.

Πλησιάζει την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ισπανική La Liga και το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Μπέτις και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα σε επίπεδο πρωταθλήματος, καθώς διατηρούν ρεκόρ 1-1-3 στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει στην 9η θέση με 29 βαθμούς και στο -3 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Ατλέτικο από την πλευρά της είναι στη 2η θέση με 44 βαθμούς όντας στο -6 από την Μπαρτσελόνα, έχει όμως παιχνίδι λιγότερο και παράλληλα την ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής. Οι “ροχιμπλάνκος” παραμένουν αήττητοι από το Σεπτέμβριο σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρούν έξι νίκες και μια ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια τους και τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν να έχουν ό,τι χρειάζονται για να διευρύνουν το εξαιρετικό σερί τους. Ποιότητα, μομέντουμ και κίνητρο, μας οδηγούν στην επιλογή του “διπλού”, σε απόδοση 2.20.

Σε καλή κατάσταση η Μίλαν

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρόμα και Μίλαν. Οι Ρωμαίοι παρουσιάζουν ένα πολύ ασταθές πρόσωπο φέτος, προέρχονται από την εκτός έδρας συντριβή με 7-1 από τη Φιορεντίνα για το Κύπελλο, πραγματοποιώντας τη χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων ετών. Βρίσκονται στην 5η θέση με 34 βαθμούς όντας στο -1 από τη σημερινή τους αντίπαλο και τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ κι αν θέλουν να βρεθούν εντός τετράδας, θα πρέπει να βελτιώσουν άρδην την παρουσία τους και στις δυο άκρες του γηπέδου. Η Μίλαν από την πλευρά της έχει βρει τα πατήματά της έχει ρεκόρ 4-1-1 στα έξι τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ μεσοβδόμαδα πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, έτσι θα ταξιδέψει στη Ρώμη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Πιστεύουμε πως είναι μέσα στις δυνατότητές της το “διπλό”, ωστόσο η επιλογή μας χρειάζεται και... κάλυψη. Έτσι, θα προτιμήσουμε το 2DNB σε απόδοση 2.35 για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Υψηλό σκορ στο Άουγκσμπουργκ

Περνάμε στη γερμανική Bundesliga και την κόντρα της Άουγκσμπουργκ με τη Μάιντς. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μια κακή σεζόν μέχρι στιγμής, είναι στη 15η θέση με 15 βαθμούς όντας στο +1 από τα μπαράζ παραμονής και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και καλούνται να βρουν άμεσα τα πατήματά τους αν θέλουν να αποφύγουν περαιτέρω περιπέτειες. Η Μάιντς από την πλευρά της είναι στην 11η θέση με 27 βαθμούς, απέχει μόλις τέσσερις από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια ενώ προέρχεται από δυο “κολλητές” νίκες που της χάρισαν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Αμφότερες σήμερα έχουν μεγάλο κίνητρο, σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία, έτσι περιμένουμε ένα “ανοιχτό” ματς με αρκετά τέρματα. Επομένως, επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.85.

Over στο Τορίνο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Τορίνο – Ρέτζιο Εμίλια. Η Τορίνο είναι αδιόρθωτη αμυντικά, δέχεται περίπου 85 πόντους ανά αγώνα και στα τελευταία ματς κατάφερε να δεχθεί 101 από την Τριέστε, 86 από την Πέζαρο, 91 από την Καντού, 100 από την Κρεμόνα και μόνο με την Βενέτσια δέχθηκε 73 όμως η αποστολή της ήταν «αδύνατη» απέναντι σε μια πολύ ποιοτικότερη ομάδα. Η Εμίλια δέχεται 82.5 πόντους ανά αγώνα και παίζει πολύ άναρχα, κατόρθωσε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να δεχθεί εντός έδρας 82 πόντους από την απαράδεκτη επίθεση της Μπρέσια. Για τον πρώτο γύρο, η Τορίνο νίκησε στην έδρα της Εμίλια με 85-98, ξανά αναμένεται υψηλό σκορ και η σοφή επιλογή είναι το Over 163.5 σε απόδοση 1.93

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων.

Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τα παιχνίδια Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.