Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Το κουπόνι της Τρίτης (05/02), δεν παρουσιάζει μεγάλη... ποικιλία, και η δράση επικεντρώνεται στα κύπελλα των χωρών. Έτσι, από τις αντίστοιχες διοργανώσεις της Αγγλίας και της Γερμανίας, προκύπτουν οι στοιχηματικές προτάσεις μας. Βέβαια, σήμερα έχουμε και FIBA Champions League στο μπάσκετ, που μας προσφέρει μία αξιόλογη επιλογή.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο, όπως το online kino. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Το «πάνω χέρι» η ΚΠΡ

Οι σημερινές προτάσεις στοιχήματος ξεκινάνε από το FA Cup. Η διοργάνωση έφτασε αισίως στον τέταρτο γύρο, και η ΚΠΡ θα υποδεχτεί την Πόρτσμουθ, στον επαναληπτικό του 1-1. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει, και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι. Οι γηπεδούχοι πήραν μικρό προβάδισμα πρόκρισης, αφού στάθηκαν όρθιοι στην έδρα της Πόρτσμουθ. Αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ, δηλαδή μία κατηγορία πάνω από τη σημερινή τους αντίπαλο. Από ό,τι φαίνεται, η ΚΠΡ είναι καλύτερη ομάδα, και θέλει πολύ να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα έχει λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουότφορντ, και μάλιστα στο γήπεδό της. Η Πόρτσμουθ έχει την ατυχία να κατεβαίνει στο ματς με αρκετές απουσίες, κάποιες εξ' αυτών σημαντικές. Αρχικά, δεν παίζει ο τερματοφύλακας ΜακΓκι, ενώ θα απουσιάσει και ο μέσος Κέρτις, που έχει πετύχει δέκα γκολ φέτος. Συν τοις άλλοις, η ΚΠΡ έχει μαζί της την παράδοση, αφού τελευταία φορά έχασε από την Πόρτσμουθ το μακρινό 1961. Έκτοτε, μετράει εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Το κίνητρο μοιάζει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο για την ΚΠΡ, που έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Αμφότερες οι ομάδες δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματά τους στα πρωταθλήματα, όμως οι γηπεδούχοι φαίνεται να υπερέχουν σε ποιότητα. Θα τους εμπιστευτούμε λοιπόν, και θα πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.95.

Αντιστέκεται η Βέρντερ

Μεταφερόμαστε στο κύπελλο Γερμανίας, που βρίσκεται στον τρίτο γύρο του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει τη Βέρντερ Βρέμης, στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας. Οι Βεστφαλοί είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Bundesliga και έχουν το μυαλό τους στον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος. Απέχουν επτά πόντους από την Μπάγερν, και φαίνονται ικανοί για τον τίτλο. Φυσικά, υπολογίζουν και τον θεσμό του κυπέλλου, αλλά ο Φαβρ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές, αφού προέχει το πρωτάθλημα. Η Βέρντερ από την άλλη, δεν κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, κάνει καλή πορεία και παίζει κατά καιρούς ωραίο ποδόσφαιρο. Αν ήταν πιο σταθερή στην άμυνα, θα είχε και καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, καθώς επιθετικά τα πάει αρκετά καλά. Οι φιλοξενούμενοι πιθανώς μπορούν να ασχοληθούν πιο... λεπτομερώς με το κύπελλο, αφού φαίνεται να παραμένουν άνετα στην κατηγορία και δύσκολα μπορούν να κοιτάξουν πιο ψηλά. Επιπλέον, η Ντόρτμουντ είναι κουρασμένη από τη σκληρή μάχη με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη, όπου κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό. Να σημειωθεί, πως η Βέρντερ είναι παραδοσιακά δυνατή στο κύπελλο, και μετράει τις περισσότερες κατακτήσεις στη Γερμανία, μετά την Μπάγερν. Σήμερα λοιπόν, δεν αποκλείεται να κάνει τη ζημιά στη Μπορούσια. Διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μπορεί να επωφεληθεί της κούρασης και των προτεραιοτήτων της Ντόρτμουντ. Συνεπώς, βλέπουμε... ντέρμπι, και στηρίζουμε το Βέρντερ +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Βέρντερ χάσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.05.

Χωρίς άγχος στην Τσεχία


Περνάμε τώρα στο μπάσκετ, και δη στο FIBA Champions League. Εδώ, η Οπάβα παίζει σήμερα στην έδρα της με τη Βόννη, για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου Β. Οι γηπεδούχοι είναι μάλλον η χειρότερη ομάδα στη διοργάνωση και έχουν γνωρίσει δώδεκα συνεχόμενες ήττες. Μάλιστα, προέρχονται από συντριβές από ΠΑΟΚ και Τενερίφη. Θα ήθελαν λοιπόν, να αλλάξουν εντελώς την εικόνα τους σήμερα και να αποχαιρετήσουν με μια καλή εμφάνιση το Champions League. Όχι τόσο κακή, αλλά επίσης αποκλεισμένη, είναι και η Βόννη. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ωραίο μπάσκετ σε κάποια παιχνίδια τους, ενώ στον πρώτο γύρο έβαλαν 114 πόντους στην Οπάβα. Με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να απουσιάζει, αναμένεται να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με το βάρος στις επιθέσεις και μικρή, έως ανύπαρκτη, αφοσίωση στην άμυνα. Η Οπάβα έδειξε να συνερχεται στο πρωτάθλημα, και πέτυχε 120 πόντους στο ματς με την Οστράβα. Και οι δύο ομάδες, δεν φημίζονται για την αμυντική τους σταθερότητα. Επιπλέον, επιθυμούν να απολαύσουν αυτό το τελευτάιο παιχνίδι και μπορούν να προσφέρουν θέαμα στους θεατές. Με βάση όλα τα δεδομένα, η καλύτερη επιλογή είναι το Over 164.5, σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!