Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

SAINT MONTP

Ολοκληρώθηκε και η ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, με τις αγγλικές ομάδες να επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις και να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό του Μπακού. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουμε διπλό «εμφύλιο» σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, μια τρομακτική επιτυχία για το αγγλικό ποδόσφαιρο, που έβλεπε τους Ισπανούς να κυριαρχούν εδώ και πολλά χρόνια.

Το Betarades.gr παίζει «μπάλα» και σήμερα όμως, εκεί όπου θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις από Γαλλία και Σκωτία. Μην ξεχνάτε, ότι στο site μας θα βρείτε καθημερινά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις, στατιστικά, βαθμολογίες, και ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Θα παίξει ρόλο το «Ζοφρουά Γκισάρ»

Κάνουμε την αρχή με την αναμέτρηση Σεντ Ετιέν – Μονπελιέ στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Α’ Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ, έρχονται απ’ το εκτός έδρας 2-3 επί της Μονακό, το οποίο αποτέλεσε την έκτη νίκη των τελευταίων εφτά αγωνιστικών (6-1-0), πλέον ανέβηκαν στο +7 από Μονπελιέ και Μαρσέιγ. Μπορεί να πει κανείς ότι οι «στεφανουά» εξασφάλισαν (όχι μαθηματικά) την τέταρτη θέση, αφού απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές, ενώ πλέον μπορούν να κοιτούν κάλλιστα ακόμη και προς την τρίτη θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις ίσως προσφέρει εισιτήριο απευθείας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (αν κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ η Τσέλσι).

Απ’ την άλλη, η Μονπελιέ έκανε γκέλα με την Αμιάν την περασμένη εβδομάδα (1-1 εντός), έδειξε λιγάκι κουρασμένη, εκτός έδρας δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει στα εντός έδρας παιχνίδια της. Έρχεται από 3/5 εκτός έδρας ήττες, θεωρούμε ότι σήμερα θα παίξει ρόλο η «καυτή» έδρα της Σεντ Ετιέν, όπως και το ισχυρότατο κίνητρο της ομάδας του Γκασέ. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.82.

Κερδίζει άνετα η Αμπερντίν

Πάμε στην Πρέμιερ Σκωτίας, εκεί όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Αμπερντίν – Χαρτς. Οι γηπεδούχοι δεν ικανοποιούν με την εικόνα τους τελευταία, έρχονται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Ρέιντζερς (2-0 εκτός) και Σέλτικ (0-3 εντός), σε αμφότερα τα ματς ήταν αουτσάιντερ και η αποστολή τους ήταν δύσκολη. Παλεύουν για την τρίτη θέση, ενδεχομένως να προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμη και η τέταρτη, αρκεί να κατακτήσει το Κύπελλο η Σέλτικ.

Απ’ την άλλη, η Χαρτς είναι ουραγός των πλέι-οφ, είναι παντελώς αδιάφορη και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες και «ρεζέρβες». Η Αμπερντίν έχει το προβάδισμα, παίζει εντός έδρας, χρειάζεται τη νίκη και θεωρούμε ότι δε θα δυσκολευτεί να την πάρει κόντρα στην κακή Χαρτς. Επιλέγουμε Αμπερντίν -1 (ασιατικό χάντικαπ) σε απόδοση 2.20

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.