Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Κυριακή (12/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους και οι μάχες κορυφώνονται. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει για σήμερα τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Winmasters.

Άλμα παραμονής για Βαγιαδολίδ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Βαγιεκάνο – Βαγιαδολίδ. Οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν και μαθηματικά μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Λεβάντε, πλέον είναι αδιάφοροι στα τελευταία δύο ματς της σεζόν. Απέναντι τους έρχεται η Βαγιαδολίδ, η οποία πήρε μια τρομερής σημασίας νίκη την περασμένη εβδομάδα στο εντός έδρας ματς με την Μπιλμπάο. Ήταν η δεύτερη νίκη των τελευταίων τριών αγωνιστικών για τη Βαγιαδολίδ, είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και το εντός έδρας 1-0 επί της Χιρόνα. Οι φιλοξενούμενοι τέθηκαν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, σήμερα ξέρουν ότι αν κερδίσουν την αδιάφορη Ράγιο θα κάνουν άλμα προς την παραμονή. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι άξιοι εμπιστοσύνης στις εκτός έδρας υποχρεώσεις τους, ωστόσο σήμερα το κίνητρο σίγουρα θα παίξει ρόλο. Επιλέγουμε διπλό σε 1.80.

Υψηλότερο το κίνητρο της Εσπανιόλ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Λεγανές – Εσπανιόλ, όπου τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Η Λεγανές έκανε μια τρομερή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας 0-3 επί της Σεβίλλης, αποτέλεσμα που της χάρισε οριστικά την παραμονή. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για μια ομάδα σαν τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έχουν ιδιαίτερη δυναμική. Σήμερα υποδέχονται την ανεβασμένη Εσπανιόλ, η οποία έρχεται ίσως απ’ την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν στο εντός έδρας 3-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Καταλανοί παίζουν μόνο για ένα αποτέλεσμα κι αυτό είναι η νίκη, προκειμένου να έχουν ελπίδες για την έβδομη θέση, την τελευταία που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τελειώνουν το πρωτάθλημα με εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σοσιεδάδ, ξέρουν ότι με 2/2 νίκες έχουν πιθανότητες για την επτάδα, παρότι περιμένουν και γκέλα της Μπιλμπάο. Είναι ρίσκο η επιλογή, όμως ποντάρουμε στο κίνητρο και προτείνουμε διπλό σε απόδοση 2.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.