Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Μπορεί οι ρυθμοί να έχουν μειωθεί στην τρέχουσα εβδομάδα, ωστόσο το στοίχημα παραμένει στη ζωή μας. Ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή των δύο ευρωπαϊκών τελικών σε Γιουρόπα Λιγκ (29/05) και Τσάμπιονς Λιγκ (01/06), σήμερα η προσοχή μας θα επικεντρωθεί στην αναμέτρηση ΟΦΗ - Πλατανιάς για τα μπαράζ παραμονής/ανόδου στη Σούπερ Λιγκ, όπως και στα πλέι-οφ ανόδου στη Β’ Ιταλίας.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε αναλυτικές παρουσιάσεις για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες και τα διαδικτυακά καζίνο, όπως για παράδειγμα η Novibet, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Συνδυαστική επιλογή στο Ηράκλειο

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση ΟΦΗ - Πλατανιάς για τη ρεβάνς των μπαράζ παραμονής/ανόδου στη Σούπερ Λιγκ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 την περασμένη Κυριακή, σ’ ένα ματς όπου θα μπορούσε να υπάρχει σκορ, μιας και αμφότερες είχαν από ένα δοκάρι. Καλύτερος ο Πλατανιάς στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Ηρακλείου, η οποία βρήκε τα πατήματα της στο δεύτερο μέρος και απείλησε δύο φορές από στατικές φάσεις. Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία, το 0-0 δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον ΟΦΗ, που σήμερα καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Άλλωστε, είναι ισχυρός στο “Γεντί Κουλέ”, εκεί ηττήθηκε μόλις μια φορά στα τελευταία δέκα ματς (4-5-1), έχασε μόνο απ’ τη Λαμία τον Φεβρουάριο (1-3). Επιθετικά διαθέτει περισσότερες επιλογές, είναι μια ομάδα που στο γήπεδο της κρατά καλά την μπάλα, θεωρούμε ότι παρότι ίσως δυσκολευτεί, στο φινάλε θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και την παραμονή. Επιλέγουμε άσσο + Under 3.5 σε απόδοση 1.75.

Σκοράρουν αμφότερες στη Βερόνα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά απ’ την Ιταλία και το Βερόνα - Πεσκάρα, στο πλαίσιο για τα ιταλικά πλέι-οφ ανόδου. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν περισσότερο απ’ ότι περίμεναν στο εντός έδρας ματς με την Περούτζια για τα προημιτελικά, έμειναν στο 1-1 στο 90λεπτο και υποχρεώθηκαν να παίξουν παράταση, εκεί σκόραραν τρεις φορές και έφτασαν στο θριαμβευτικό 4-1, το οποίος όμως ήταν λιγάκι πλασματικό σε σχέση με την εικόνα του αγώνα. Μπαίνουν ως φαβορί στις αναμετρήσεις με την Πεσκάρα, σήμερα θέλουν τη νίκη για να πάρουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Απέναντι τους τίθεται μια ομάδα που επικράτησε 2-0 της Σαρλενιτάνα στο φινάλε της κανονικής περιόδου, η απόφαση για τον υποβιβασμό της Παλέρμο της έδωσε τη δυνατότητα να αποφύγει τα προημιτελικά, σήμερα επιστρέφει στη δράση έπειτα από 11 ημέρες. Αμφότερες οι μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος συνοδεύτηκαν από G/G (Βερόνα – Πεσκάρα 3-1, Πεσκάρα – Βερόνα 1-1), αυτή θα είναι η επιλογή μας και σήμερα, το Goal / Goal το οποίο “πληρώνει” 1.92.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.