Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η πρώτη μάχη της Στουτγκάρδης με την Ουνιόν Βερολίνου για τα πλέι οφ ανόδου/παραμονής ανάμεσα σε Bundesliga και 2. Bundesliga, ενώ με σπουδαίες αναμετρήσεις συνεχίζεται ο 2ος γύρος του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Novibet.

"Κλειστή" μάχη στην Στουτγκάρδη

Στουτγκάρδη και Ουνιόν Βερολίνου διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ ανόδου/παραμονής ανάμεσα σε Bundesliga και 2. Bundesliga. Συγκεντρώνοντας μόλις 28 βαθμούς οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στη 16η θέση της μεγάλης κατηγορίας, στο -4 από την Άουγκσμπουργκ και τη ζώνη παραμονής. Στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους γνώρισαν μόλις μία ήττα, ενώ στις υπόλοιπες σημείωσαν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. «Οι ποδοσφαιριστές μου είναι απόλυτα προσηλωμένοι στην πρώτη αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου. Γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο, είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μία σπουδαία εμφάνιση», είπε ο υπηρεσιακός τεχνικός του συλλόγου, Νίκο Βίλιγκ.

Στην αντίπερα όχθη, η Ουνιόν Βερολίνου έχασε την τελευταία αγωνιστική της 2. Bundesliga την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της χώρας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός έδρας) με την Μπόχουμ. Αγνοεί τη νίκη στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε, στις οποίες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε ό,τι συνέβη. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται μόνο στην Στουτγκάρδη, είναι καλό που αυτή η πρόκληση έρχεται τόσο σύντομα για εμάς», υπογράμμισε ο προπονητής των πρωτευουσιάνων, Ουρς Φίσερ. Περιμένουμε μία αρκετά "κλειστή" αναμέτρηση, για αυτό θα επιλέξουμε το under 2,5 σε απόδοση 1.75.

Δυνατή στην έδρα της η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε

Η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε θέλει να εκμεταλλευτεί το "Olímpico Atahualpa", γήπεδο που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.850 μέτρων πάνω από τη θάλασσα, στη σημερινή πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το 2ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα. Το συγκρότημα του Σολάνο, το οποίο βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος Ισημερινού ισοβαθμώντας με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, γνώρισε μόλις μία ήττα στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση.

Από την άλλη πλευρά, η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα υποβιβάστηκε από το Κόπα Λιμπερταδόρες στο Κόπα Σουνταμερικάνα, τερματίζοντας στην 3η θέση του 8ου ομίλου την τελευταία αγωνιστική, μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Γκρέμιο. Την προηγούμενη βδομάδα διέσυρε την Αντοφαγκάστα (5-1 εντός έδρας) παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος Χιλής. Θεωρούμε πως σημαντικό ρόλο στη σημερινή μάχη θα παίξει το υψόμετρο του γηπέδου, το οποίο "πνίγει" κάθε αντίπαλο. Πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.