Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αιτήθηκε επισήμως την παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων στους τελικούς.


Μετά την προχθεσινή ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επιστολές στις αρμόδιες αρχές με τις οποίες αιτήθηκε επίσημα την παρουσία του Σταύρου Κοντονή στους τελικούς. Επίσης ζητά τη διενέργεια πλήρους ελέγχου ντόπινγκ σε όλους τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στις αναμετρήσεις οι οποίες θα κρίνουν τον Πρωταθλητή.
Μάλιστα, η πράσινη ΚΑΕ ζήτησε να βρεθούν οι ένοχοι του μαφιόζικου χτυπήματος κατά του διαιτητή Χρήστου Παναγιώτου ο οποίος έχει στοχοποιηθεί πολλάκις κατά το παρελθόν.


Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερεται:
«Σε συνέχεια της από 2/6/2015 ανακοίνωσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε την Πέμπτη (4/6/2015) επιστολές προς τους κ.κ Γιάννη Πανούση (Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη), Σταύρο Κοντονή (Υφυπουργό Αθλητισμού) και Γιώργο Χαλβατζάκη (Πρόεδρο ΔΣ ΕΣΑΚΕ).
Μέσα από τις επιστολές αυτές η ΚΑΕ Παναθηναικός αιτείται επισήμως την παρουσία του κ.Κοντονή σε όλους τους αγώνες της σειράς των τελικών, προκειμένου να έχει ιδίαν άποψη για την ατμόσφαιρα στη διάρκεια των αγώνων αλλά και τη διενέργεια πλήρους ελέγχου ντόπινγκ (αίμα και ούρα) σε όλους τους αθλητές.
Επίσης ζητά να υπάρξει ενδελεχής έρευνα και να βρεθούν οι ένοχοι του εμπρησμού του αυτοκινήτου του διαιτητή κ.Χρήστου Παναγιώτου, καθώς τέτοιες ενέργειες απ’ όπου κι αν προέρχονται είναι καταδικαστέες από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παραθέτοντας ταυτόχρονα στοιχεία μέσω των οποίων φαίνεται ότι υπήρξε στοχοποίηση του διαιτητή από συγκεκριμένη κατεύθυνση».

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr