Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (12.00) ο Μάνουελ Ντα Κόστα. Λεπτομέρειες για Σεμπά, γράφουν οι Πορτογάλοι.


Ο κύβος... ερρίφθη. Ο Μάνουελ Ντα Κόστα θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος στόπερ του ΟΣΦΠ. Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με ποδοσφαιριστή και Σίβασπορ και ο Πορτογάλος καταφθάνει σήμερα κιόλας στην Αθήνα.

Ο 29χρονος είναι προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα, και πρόκειται για παίκτη με μεγάλη πείρα, καθώς έχει παίξει σε Γαλλία (Νανσί, 2004-2006), Ολλανδία (Αϊντχόφεν, 2006-2008), Ιταλία (Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, 2008-2009), Αγγλία (Γουέστ Χαμ, 2009-2011), Ρωσία (Λοκομοτίβ Μόσχας, 2011/12), Πορτογαλία (Νασιονάλ, 2012/13) και από το 2013 σε Τουρκία. Με τη Σίβασπορ είχε 29 συμμετοχές και 3 γκολ την περασμένη σεζόν.

Κοντά και σε Σεμπά

Παράλληλα, σε σημερινό της δημοσίευμα, η (έγκυρη) Record αναφέρει πως η μετακίνηση του Σεμπά στους ερυθρόλευκους είναι θέμα χρόνου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Σεμπά έκανε χθες μάλλον το τελευταίο του παιχνίδι με την Εστορίλ. Ο εξτρέμ φεύγει για την Ελλάδα, όπου θα αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας, που έχουν στον πάγκο τους τον Πορτογάλο Μάρκο Σίλβα. Και οι δύο ομάδες έχουν ήδη συμφωνήσει και απομένει απλώς η υπογραφή του συμβολαίου από τον παίκτη που θα πει αντίο στην ομάδα όπου βρισκόταν από τη σεζόν 2013/14. Υπενθυμίζεται πως αποκτήθηκε από την Εστορίλ όταν στον πάγκο της ήταν ο Μάρκο Σίλβα, που ξέρει τις δυνατότητες του Βραζιλιάνου».

Τέλος, κοντά στο δανεισμό του Νίκο Μαρτίνες από τον Ολυμπιακό βρίσκεται η Ανόρθωση, ενώ κοντά στον Πλατανιά είναι ο Καραμάνος, επίσης ως δανεικός.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...