Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Αρτούρ Μαζουακού είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος, όμως, τον τελευταίο καιρό είναι σκιά του εαυτού του στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα.



Ο Γάλλος μπακ-χαφ επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουρίου και σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος" έχει ξεκινήσει ήδη  ανεπίσημες επαφές με διάφορους συλλόγους που τον έχουν προσεγγίσει. Η διοίκηση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, μάλιστα, δεν εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης του 23χρονου ποδοσφαιριστή, αρκεί βέβαια να ικανονοποιηθεί οικονομικά.

Στο μεταξύ, ο Μάρκο Σίλβα, σε ομιλία του στην προπόνηση, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι το ίδιο μαχητές και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Champions League.

"Τα πήγατε περίφημα με την Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ. Πετύχατε δύο μεγάλες νίκες, επιδεικνύοντας μαχητικό πνεύμα. Το ίδιο μαχητές και με νοοτροπία νικητή θέλω να είστε και στα επτά πολύ δύσκολα παιχνίδια που έρχονται

Θέλω να παρουσιάσετε το ίδιο πρόσωπο. Να ξέρετε ότι όλοι θα χρειαστείτε, όλοι θα πάρετε τις ευκαιρίες σας και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Όπως έχετε διαπιστώσει, παίζουν σχεδόν όλοι. Θα παίξουν και όσοι δεν έχουν αγωνιστεί. Όλοι θα έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε. Αυτό που σας ζητάω είναι το κεφάλι κάτω και να μην σταματάμε να δουλεύουμε", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...