Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να κάνουν το 8x8 στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο (15:00), περνώντας από μια έδρα που τους δυσκολεύει...



Η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού βρίσκεται στα ύψη, μετά τη νίκη 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θέλουν να φύγουν με το “διπλό” από την έδρα του Ατρόμητου, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν “στραβοπάτημα” του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και να αυξήσουν τη διαφορά τους από τους διώκτες τους

Οι Πειραιώτες δοκιμάζονται κόντρα στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου και θέλουν να... σπάσουν μια αρνητική παράδοση, καθώς η προηγούμενη νίκη τους στο Περιστέρι ήταν τον Σεπτέμβριο του 2012 (1-0 με γκολ του Φουστέρ), ενώ σε περίπτωση που τα καταφέρουν, θα έχουν “πιάσει” ένα μεγάλο ρεκόρ 40 ετών, μιας και θα έχουν 8 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι αναζητούν την δεύτερη, μόλις, εντός έδρας νίκη τους στον φετινό... μαραθώνιο και να συνεχίσουν την αντεπίθεση που ξεκίνησαν κόντρα στην Βέροια, την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Μποατία και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουακού και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οι Ντομίνγκες, Πάρντο και Σεμπά θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό οι Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Μανιάτης και Ντουρμάζ.

Απ' την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει ένα σημαντικό... πονοκέφαλο, αφού ο Στέφανο Ναπολεόνι είναι αμφίβολος, ενώ εκτός είναι οι Κοντοές, Μπάλλας και Έμποου.

ΠΗΓΗ ; newsit.gr

Περισσότερα...