Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Έναν νέο...Παναθηναϊκό αναμένεται να παρουσιάσει το 2016 ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής ετοιμάζει αλλάγες ενόψει του νέου έτους, με τον Μπουμάλ να έχει σημαντικό ρόλο στο νέο σύστημα.



Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" θέλει την ομάδα του να παίζει αρκετά από τα πλάγια, έχοντας διαφορετική φιλοσοφία από τον προκάτοχό του, Γιάννη Αναστασίου.

Ο Στραματσόνι θα καθιερώσει στα επόμενα ματς το σύστημα 4-3-3 , με τον Μπουμάλ να έχει βασικό ρόλο. Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίζεται στα άκρα, όντας ταχύτατος και έχοντας καλή δημιουργία. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι 6 ασίστ που έχει βγάλει μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ο Καμερουνέζος άσος θα είναι ένα από τα βαριά όπλα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος ποντάρει αρκετά σ' αυτόν.

Προς το παρόν, η ομάδα του Παναθηναϊκού απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης. Την Δευτέρα (28/12) θα επιστρέψει στη δράση, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, αλλά και για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...