Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Θρίλερ απ' το παρελθόν και το... μέλλον! Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε πολύ κόπο και ιδρώτα για ν' ανατρέψει τα δεδομένα στο φινάλε και να κρατήσει το αήττητό του κόντρα στην μαχητικότατη ΑΕΚ, 67-64.



Σε ένα ντέρμπι απ’ τα παλιά, ο Παναθηναϊκός «θυμήθηκε» τον καλό του εαυτό στο φινάλε και έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΚ, επικρατώντας 67-64 και διατηρώντας το αήττητό του στην Ελλάδα με 12/12.

Πολύ μέτρια η εικόνα των πρασίνων που χρειάστηκαν ένα «ξέσπασμα» στο τελευταίο τετράλεπτο για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα (το 58-57 έγινε 60-66) κόντρα σε μια Ένωση (9-3) που εκμεταλλεύτηκε την βραδιά των αντιπάλων της και πάλεψε μέχρι τέλους για την «έκπληξη», αλλά κάπου... έχασε και τον προσανατολισμό της με λάθη και κακές επιλογές όταν «έκαιγε» η μπάλα.

Για τον Εξάστερο 15 πόντους είχε ο Φελντέιν, 12 ο Καλάθης με 9 ασίστ, κομβικός ο Παπαγιάννης που μπήκε στο παρκέ (λόγω της κακής μέρας των Ραντούλιτσα, που ‘χε χρεωθεί φάουλ και Κούζμιτς) και πέτυχε 8 πόντους. Στους 17 σταμάτησε ο Μαυροκεφαλίδης ο οποίος «ξύπνησε» στο δεύτερο μέρος, 8 ασίστ ο Κούπερ, «κόλλησε» ο Χέρστον στην… εκκίνηση.

ΠΗΓΗ ; newsbeast.gr

Περισσότερα...