Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ένας φανταστικός Ολυμπιακός “σκόρπισε” τον Ατρόμητο και έφτασε ακριβώς ένα βήμα μακρυά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ρεκόρ της ΑΕΚ που οι “¨ερυθρόλευκοι” θέλουν να σπάσουν και ο “τελικός” με την Άντερλεχτ.


Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μετά και την επικράτηση του με 4-0 επί του του Ατρόμητου. Μάλιστα, με “τρίποντο” κόντρα στη Βέροια στο “Γ. Καραϊσκάκης” την ερχόμενη αγωνιστική, θα πανηγυρίσουν την πιο γρήγορη κατάκτηση πρωταθλήματός τους, αφού καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να αναδειχθεί πρωταθλήτρια, έξι στροφές πριν από το τέλος της σεζόν σε διοργάνωση 30 αγώνων.

Την ίδια ώρα, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μπροστά τους τον στόχο της κατάρριψης του ρεκόρ με τις περισσότερες συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες έφτασαν τις 21 σερί εντός έδρας νίκες και πλέον απέχουν επτά νίκες, από το ρεκόρ της ΑΕΚ, η οποία έχει 28 σερί εντός έδρας νίκες (από τις αρχές της σεζόν 1991-1992 έως τις αρχές της σεζόν 1993-1994).

Πάντως, οι στόχοι αυτοί δεν αποπροσανατολίζουν τον Μάρκο Σίλβα, που έχει την προσοχή του στον επαναληπτικό αγώνα με την ¨Αντερλεχτ, για το Europa League. Δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Δημήτρη Σιόβα, αν και ο διεθνής αμυντικός θα δοκιμάσει σήμερα να ακολουθήσει μέρος της προπόνησης.

Προβλήματα έχει και ο Βελγικός σύλλογος, αφού στην αναμέτρηση της Πέμπτης ενδέχεται να μην αγωνιστεί ο Στίβεν Ντεφούρ, που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στην κνήμη που αποκόμισε στο νικηφόρο 1-0 της περασμένης Πέμπτης στο “Κονστάντ Βάντεν Στοκ”.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...