Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Την ώρα που η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα αναμετρώνται για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ίσως να έχει αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς αν νικήσει ο Ολυμπιακός τη Βέροια κατακτά από σήμερα το πρωταθλημα.


Ωστόσο το αποψινό ντέρμπι (19:30 Novasports1), δεδομένου ότι μόνο με θαύμα ο Ολυμπιακός θα χάσει τον τίτλο, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η θέση του δεύτερου ακόμη παίζεται...

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι υποψήφιοι για το... Οσκαρ του δεύτερου πρωταγωνιστικού ρόλο και θέλουν να πάρουν απόψε το... αγαλματάκι της νίκης για να έχουν σαφές πλεονέκτημα για τα πλέι οφς.

Βέβαια, ακόμη κι αν χάσει η Ενωση από το "τριφύλλι" θα παραμείνει δεύτερη, αλλά με έναν βαθμό διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Αυτή δεν είναι μια διαφορά ασφαλείας, αλλά βέβαια ο Παναθηναϊκός έχει στο πρόγραμμά του και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Κάρλος Ζέκα επιστρέφει στην αποστολή του "τριφυλλιού", την οποία συγκροτούν οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο και Βιγιαφάνιες.

Από την άλλη, ο Κορδέρο δεν περιλαμβάνεται στην 18άδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι: Μπαρόχα, Ανέστης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Αραβίδης και Τζεμπούρ.

ΠΗΓΗ : newsit.gr

Περισσότερα...