Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τρομερό παρασκήνιο για το κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στους δύο συλλόγους, προτού ξεσπάσει ο …πόλεμος με αφορμή το επεισοδιακό ντέρμπι στην Τούμπα για το Κύπελλο.



Στα άκρα έχουν οδηγηθεί τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αν κρίνουμε, μάλιστα, από τις δηλώσεις - ανακοινώσεις - διαρροές και των δύο πλευρών, φαντάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολο να κάτσουν μαζί σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν, έστω και για το πιο απλό θέμα. Πριν γίνουν, πάντως, όλα αυτά στην Τούμπα, το κλίμα μεταξύ των δύο συλλόγων ήταν διαφορετικό…

Σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι ήταν ...φιλικό, όμως ήταν καλύτερο από τώρα, καθώς μπορούσαν να συνεννοηθούν, χωρίς απαραίτητα να συμφωνήσουν, για κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως, για παράδειγμα, για τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ!

Είναι ίσως το πιο σημαντικό θέμα των ημερών, για το οποίο άλλωστε έγινε η έκτακτη συνάντηση Σαββίδη - Μελισσανίδη - Αλαφούζου την Παρασκευή και αυτό το οποίο αναμένεται να μας απασχολήσει όλο το καλοκαίρι, αφού ως ελληνικό ποδόσφαιρο, θα μείνουμε μακριά από τη γιορτή του Euro.

Πριν, λοιπόν, το ντέρμπι της Τούμπας, ήδη υπήρχαν συζητήσεις για την επόμενη ημέρα της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει πίσω στην αλλαγή του Γκιρτζίκη, ήδη είχαν πέσει στο τραπέζι διάφορα ονόματα για τον πιθανό διάδοχό του.

Ένα εξ αυτών ήταν και του Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί στον ΠΑΟΚ, θεωρείται πολύ σημαντικό στέλεχος από τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ την ίδια στιγμή και στο Λιμάνι δεν θα έλεγαν "όχι" στη δική του περίπτωση!

Είναι νέος, ικανός και θεωρείται αρκετά …φρέσκο πρόσωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γι΄ αυτό στον Ολυμπιακό μπορεί να έβλεπαν με θετικό μάτι αυτή την επιλογή και ενδεχομένως να μην έφερναν πολλές αντιρρήσεις αν το όνομά του έπεφτε επίσημα στο τραπέζι.

Μετά, όμως, τα όσα έγιναν στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός απομακρύνθηκαν ...χιλιόμετρα και πλέον θεωρείται αδύνατον να υπάρξει συμφωνία των δύο συλλόγων, για οποιοδήποτε θέμα. Γι΄ αυτό και τώρα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός καλοβλέπουν μία άλλη περίπτωση, τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Βαγγέλη Γραμμένο, ως εκλεκτό για διάδοχο του Γκιρτζίκη… 

ΠΗΓΗ ; newsbeast.gr