Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Είναι φορές που τα παιχνίδια που παίζει η ζωή δεν μπορεί καν να τα διανοηθεί ο ανθρώπινος νους. Τρανό παράδειγμα η ιστορία μιας 20χρονης Αμερικανίδας από το Τενεσί.


Η Σαρίστα Γκάιλς ήταν 4 μηνών έγκυος όταν ενεπλάκη σε τροχαίο στις 6 του περασμένου Δεκεμβρίου. Λίγες μέρες αργότερα έπεσε σε κώμα και οι γιατροί είπαν στους συγγενείς της ότι οι πιθανότητες να επανέλθει ήταν μόλις 10%.


Παρηγοριά για τους οικείους της υπήρξε η γέννηση του γιου της στα τέλη του Ιανουαρίου. Το βρέφος ζύγιζε μόλις 500 γραμμάρια, αλλά κατάφερε να επιζήσει.
Τη Μεγάλη Τετάρτη, προς έκπληξη ακόμα και του πλέον αισιόδοξου συγγενή της, η Σαρίστα άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, αναγνώρισε τον πατέρα της και είδε σε φωτογραφία τον γιο της, ο οποίος βρισκόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Το βρέφος έχει πάρει βάρος, ζυγίζοντας πλέον 3 κιλά.


«Η Σαρίστα ξύπνησε και επικοινωνεί μαζί μας ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της ή σφίγγοντάς μας το χέρι. Δόξα τω Θεώ. Αναγνώρισε τον πατέρα της και της δείξαμε φωτογραφία του μωρού της», έγραφε το μήνυμα που ανάρτησε η οικογένειά της στο Facebook.


Μία θεία της κοπέλας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News ότι η οικογένεια της Γκάιλς κρατούσε ζωντανές της ελπίδες της παρά την αποκαρδιωτική διάγνωση των γιατρών. «Αυτοί είχαν χάσει κάθε ελπίδα. Εμείς όχι. Αγωνίστηκε σκληρά», τόνισε χαρακτηριστικά η Μπέβερλι Γκάιλς.


Η 20χρονη είχε υποστεί κάταγμα στο κεφάλι από το τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε όταν ο φίλος της που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr