Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Όσο καλοί άνθρωποι κι αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε, η πικρή αλήθεια είναι πως… όλοι λέμε ψέματα. Αυτό δεν είναι κακό.

Μερικές φορές, τα ψέματα – τα αθώα, όμως – είναι αναγκαία. Φαίνεται όμως ότι ορισμένα ψεματάκια είναι πιο συνηθισμένο να βγαίνουν απ’ το στόμα κάποιων ανθρώπων. Ας δούμε τι έχουν να μας διδάξουν τα άστρα για το… ψέμα.

Κριός
Το πιο συνηθισμένο ψέμα που θα ακούσεις από αυτό το ζώδιο, είναι να λέει πως είναι καλά. Δεν θέλει ποτέ να δείχνει την αδυναμία του, και προσπαθεί να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα χωρίς να ζητήσει βοήθεια. Ναι, είναι τόσο περήφανοι οι Κριοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ανάγκη την συντροφιά.

Ταύρος
Οι Ταύροι δεν λένε ψέματα. Αυτό είναι το πιο συχνό ψέμα που θα ακούσεις απ’ τους Ταύρους. Λένε ψέματα για το γεγονός ότι λένε ψέματα, και αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του meta, τότε εμείς δεν ξέρουμε τίποτα.

Δίδυμοι
Σου έχει πει ποτέ Δίδυμος ότι θα σε πάρει τηλέφωνο “μετά”; Σε πήρε;
Ακριβώς.

Καρκίνος
“Θα είμαι εκεί σε πέντε λεπτά!” φωνάζει ο Καρκίνος στο τηλέφωνο, αγχωμένος. Και μόλις κλείσει το τηλέφωνο, παίρνει μια βαθιά ανάσα, κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Και βλέπει ότι φοράει ακόμα τις πιτζάμες του.

Λέων
Οι Λέοντες φαίνονται γενικά κουλ άτομα. Μπορούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία και το χαμόγελό τους, και θα τους ακούσεις να λένε “Όλα καλά, κανένα πρόβλημα”. Κι όμως, υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν έχουν χρόνο για το δράμα κανενός, άρα αν βρεθούν παγιδευμένοι μπροστά από έναν άνθρωπο που δε λέει να σταματήσει να μιλάει, θα κουνήσουν το κεφάλι συγκαταβατικά, θα πουν “Καταλαβαίνω” και θα ψάξουν την κοντινότερη έξοδο. Στην πραγματικότητα, έχουν σταματήσει να σου δίνουν προσοχή εδώ και κάνα πεντάλεπτο.

Ζυγός
Φάουλ για τους Ζυγούς, καθώς έχουν μερικές… κουτσομπόλικες τάσεις. Και όταν τους ακούσεις να λένε “Δεν θα το πω σε κανέναν”, πρέπει αυτόματα να κάνεις εικόνα πρωταγωνίστρια σειράς του ΑΝΤ1 από τα 90s να λέει “Φιλάω σταυρό”, και στην επόμενη σκηνή να λέει το μυστικό στην κομμώτριά της.

Σκορπιός
“Δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ!” φωνάζει ο Σκορπιός, και εσύ τρέμεις. Επειδή ξέρεις τι μπορεί να κάνει ένας πληγωμένος Σκορπιός. Ναι, 7 στις 10, δεν το εννοεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά την (κακή) φήμη του, άρα αβαντάζ στον Σκορπιό που είναι έξυπνος.

Τοξότης
Οι Τοξότες λατρεύουν να αναλαμβάνουν κάθε είδους projects. Και σε επιβεβαιώνουν ότι θα τα φέρουν σε πέρας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και μάλλον θα περιμένεις αρκετό καιρό.

Αιγόκερως
“Το αφήνω πάνω σου”, είπε. Και συνέχισε να κινεί τις μαριονέτες από τα παρασκήνια. Επειδή μπορεί.

Υδροχόος
Θα σου πει κάτι – χωρίς να το σκεφτεί και πολύ – και μετά θα νιώσεις άσχημα. Και μετά θα σου πει ότι απλά αστειευόταν, αλλά ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια: Δεν αστειευόταν καθόλου. Στο κεφάλι του έβγαζε τέλειο νόημα αυτό που είπε. Συγγνώμη.

Ιχθείς
Επειδή οι Ιχθείς πρέπει πάντα να είναι οι πιο αγνοί από όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, πάρτε το πιο αγνό ψέμα του κόσμου: “Δεν πεινάω πολύ, μια μπουκιά θα φάω”. Καλύτερα να πάρεις και δεύτερη μερίδα. Φήμες λένε ότι ένας Ιχθύς που χωνεύει το φαγητό κάποιου άλλου, θα κουρνιάσει πάνω του ξεδιάντροπα και θα γουργουρίζει σαν γάτα. Αλλά αυτά είναι απλές φήμες.

ΠΗΓΗ: www.in2life.gr

Περισσότερα...