Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τελικά η ληστεία εις βάρος  ενός 30χρονου υπαλλήλου πρακτορείου του ΟΠΑΠ δεν ήταν ....ληστεία  αλλά ένα  κακογραμμένο αστυνομικό σενάριο του θύματος που ήταν  και δράστης .

Μόλις χθες κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες πως  30χρονος έπεσε θύμα ληστείας, όπως κατήγγειλε ο ίδιος , τα ξημερώματα καθώς επέστρεφε από την εργασία του σε πρακτορείο ΟΠΑΠ.
Σύμφωνα με το σενάριο άγνωστοι του επιτέθηκαν την ώρα που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του με τις εισπράξεις της ημέρας και αφού τον γρονθοκόπησαν του άρπαξαν τα χρήματα ύψους 9 χιλιάδων ευρώ .
Μάλιστα πήγε και στο νοσοκομείο Λαμίας  για τους μώλωπες και τις πληγές .
Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες αλλά κάτι ....<< δεν ταίριαζε στην όλη υπόθεση >>
Και αποδείχθηκε σήμερα  αφού όπως τελικά προέκυψε ο 30χρονος σχεδίασε την εικονική ληστεία  για να πάρει τα χρήματα  τα οποία χρώσταγε .
Ληστεία δεν έγινε ποτέ εις βάρος του και τους μώλωπες τους δημιούργησε μόνος του . 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

«Συνελήφθη, σήμερα (19-05-2017) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και άσκοπη κινητοποίηση Αρχής.

Ειδικότερα, ο 31χρονος κατήγγειλε ότι χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, έξωθεν της οικίας του σε περιοχή της Λαμίας, άγνωστοι δράστες του επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά και αφού τον χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι, απέσπασαν από το μπουφάν του χρηματικό ποσό που προερχόταν από εισπράξεις πρακτορείου ΟΠΑΠ, στο οποίο εργάζεται ως υπάλληλος.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας που διεξήγαγε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνδυασμό με κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 31χρονος αυτοτραυματίστηκε και ακολούθως δήλωσε ψευδώς ότι «έπεσε» θύμα ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας».