Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


 Ναι μεν αλλά .... για το ΚΕΥΠ Λαμίας από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος παρευρέθη στην τελετή ορκωμοσίας . 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός του ΓΕΣ Κος Στεφανής  έδωσαν το παρόν το πρωί της Παρασκευής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου για την Ορκωμοσίασία των νεοσυλλέκτων Οπλιτών της νέας ΕΣΣΟ  φθάνοντας λίγο πριν την τελετή με ελικόπτερο .
Αμέσως  ξεκίνησε η τελετή ορκωμοσίας και στην συνέχεια είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τοπικούς άρχοντες και φορείς .
Στην συνάντηση παρευρέθη και ο πρώην ΓΕΣ κ. Γράψας .
Ο υπουργός Εθνικής  άμυνας  δήώσε αρχικά πως δεν υπάρχει θέμα κλεισίματος του ΚΕΥΠ στη Λαμία στη συνέχεια  όμως  μίλησε για άλλους είδους υπηρεσίες  ενώ σε ερώτηση για το αν θα δεχτεί και πάλι νεοσύλλεκτους  δεν έδωσε σαφή απάντηση κάνοντας και πάλι λόγο για άλλες υπηρεσίες και για αναδιάρθρωση .
Η δήλωση του κ.Καμμένου έχει ως εξής :
<<...Για να μην ανυσυχείτε  μίλησa με όλους και δεν υπάρχει θέμα κλεισίματος  του στρατοπέδου .
Γίνεται μία αναδιοργάνωση σε όλες τις ένοπλες δυνάμεις ,  η κεντρική ελλάδα αποτελεί την δεύτερη γραμμή άμυνας . Αλίμονο εάν  κλείσουν τα στρατόπεδα  στην Κεντρική ελλάδα. Η  αναδιοργάνωση θα γίνει . θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές αλλά απο κει και πέρα θα ενισχυθούν με υπηρεσίες διαφορετικές . Όλα αυτά κατόπιν ενός πιλοτικού προγράμματος που θα ξεκινήσει με το νέο έτος αλλά δεν πρεπει να ανησυχεί η Λαμία . ...>>
Σε ερώτηση εάν θα έχουμε νεοσύλλεκτους απάντησε :
<<... Εαν θα είναι νεοσύλλεκτοι εάν θα είναι άλλες υπηρεσίες θα το δούμε το πιο πιθανό είναι να μην αλλάξει κάτι στη Λαμία αλλά και να αλλάξει θα γίνει με διαφορετικές υπηρεσίες ....>>


Παρά τις διφορούμενες απαντήσεις του Υπουργού τόσο ο περιφερειάρχης Στερεάς όσο και ο δήμαρχος Λαμιέων εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι .
Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε πως σήμερα είναι μία καλή ημέρα ενώ ο κ. Σταυρογιάννης  χαρακτήρισε θετικές τις δηλώσεις  του Υπουργού .

Περισσότερα...