Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

anagnostakis 28

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Αναγνωστάκη και συζήτησαν για το ρόλο της Αυτοδιοίκησης στο νέο σύνθετο και ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνουν οι πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τη συνεργασία μεταξύ Δήμου Λαμιέων και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αλλά και τον αναβαθμισμένο ρόλο που θα πρέπει να έχει η Λαμία, η έδρα της Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κοινή ήταν η πεποίθηση ότι είναι αναγκαία η ειλικρινής συνεργασία μεταξύ των δύο βαθμίδων αυτοδιοίκησης, ώστε να μπορέσει να αναβαθμιστεί και να δυναμώσει ο ρόλος της προς όφελος των δημοτών.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαμιέων καθώς και υποψήφιοι Δημοτικοί  και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.